Livesänd föreläsning – Anders Hansen

Träna för din hjärna! 

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Hur fungerar hjärnan i en allt mer digital livsstil? Med ny kunskap kommer du inse att det handlar om basala och enkla saker. Anders har skrivit böckerna ”Skärmhjärnan”, “Hjärnstark” och “Hälsa på recept”.

I samverkan mellan flera olika aktörer i Kalmar hälsar vi dig den 30 augusti kl. 13.00-14.15 välkommen att kostnadsfritt och digitalt ta del av denna föreläsning via denna länk: https://www.1177.se/Kalmar-lan/aktuellt/trana-for-din-hjarna/

Posted in Okategoriserade.

2 Comments

  1. Hej!
    Jag vill gärna vara med på föreläsningen den 30/8. Går jag bara in på länken som var med i detta email? Mvh Åsa Björk

    • Hej Åsa! Ja så enkelt ska det fungera. Hör jag något annat så hör jag av mig till dig. Jag planerar också att ta del av föreläsningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *